Rolluiken

In verband met drukte met de aluminium kozijnen hebben wij een tijdelijke stop voor het leveren en plaatsen van losse zonwering, rolluiken en reparatiewerkzaamheden hieraan.

Excuses hiervoor.


Opbouwrolluiken worden voor het venster gemonteerd en dienen dus ook als element voor wat betreft de gevelvormgeving. Door de rolluikmontage voor het kozijn of de pui kunnen er geen warmte- of geluidsbruggen ontstaan.

Van ’t Hof Aluminium werkt met geëxtrudeerde aluminium kasten, de geëxtrudeerde aluminium kasten en geleiders zijn van uitstekende kwaliteit. Gladde oppervlaktes en een hoogwaardige laklaag zorgen voor een lang aanhoudende glans en ze zijn daardoor makkelijk te onderhouden.

Rolluik bedieningsmogelijkheden

Bediening van de rolluik kan via band, stang of motoraandrijving, motor aangedreven rolluiken kunnen bediend worden door middel van een wandzender, handzender of ROMApad.

Naast dat elektisch bediening van een rolluik meer veiligheid geeft door de speciale optilbeveiliging zijn de Somfy afstandsbedieningen ontworpen voor maximaal gebruiksgemak. Ze zijn ideaal om uw rolluik op afstand te openen en te sluiten. Somfy noemt dit systeem met draadloze bediening RTS. Met één afstandsbediening bestuurt U één of meerdere rolluiken. Het RTS systeem is flexibel en biedt de vrijheid en gemak van bediening op afstand.

Lamellen

Er zijn 3 grootte van lamellen, 37mm, 44mm en 52mm. Naast de oranje standaard verschuiming is er een tweecomponenten verschuiming (blauw schuim) mogelijk voor de 37mm en 52mm lamel. Dit schuim is vele malen harder dan het oranje schuim. Dit zorgt voor extra stabiliteit, geluidsisolatie en extra bescherming tegen eventuele deuken bijvoorbeeld van hagelschade.

Naast de “dekhoogte” van de lamel heeft u de keuze uit verschillende kleuren die altijd te combineren zijn met de 180 of 350 kleuren van de rolluiken.