Schuifpuien

Aluminium schuif- en vouwdeuren bieden een maximale lichtinval en geven u een extra gevoel van ruimte. Met een dergelijk systeem vervaagt de grens tussen binnen en buiten, en u betrekt de tuin als het ware bij uw huiskamer.

Het schuifsysteem CP 130 combineert een groot aantal mogelijkheden met uitstekende prestaties op gebied van onder andere inbraakwerendheid (WKII). Het systeem is niet alleen functioneel. Het biedt een economische en esthetische oplossing met een slanke middenstijl en onderdorpel. Bovendien kan de schuifpui uitgevoerd worden met ventilatie roosters.

De isolatiewaarde en de mogelijkheid om dikker glas toe te passen met een gewicht tot 300 kg onderstrepen de eigentijdse eigenschappen van CP 130.

De CP 155 is een thermisch onderbroken schuifsysteem dat een maximaal vleugelgewicht van 400 kg kan dragen. Elke vleugel van het raam kan tot 3 meter hoog zijn.

Het systeem is te verkrijgen in een monorail-, duorail- en drierailuitvoering. Iedere combinatie van deur en vast element is dus mogelijk.

CP 155-HI behaalt zelfs zo’n goede thermische prestaties, dat deze variant perfect te gebruiken is in de passiefbouw.

Voor meer informatie maak vrijblijvend een afspraak via tel: 0166-604140 of per email: info@hofal.nl.